splošno

Webasto

Webasto je skupina, ki je znana po tem, da razvija odlične inovativne ideje za tehnologije in kakovostne izdelke. Ti super kakovostni in inovativni izdelki, se uporabljajo v različnih motornih vozilih. Skrbijo za pametne in uporabne ideje, ki so še kako pomembne pri ogrevanju, hlajenju in uravnavanju temperature v prostoru.

Webasto nudi različne sisteme za ogrevanje, sisteme za polnjenje, strešne sisteme in akumolatorske sisteme.

Webasto kot vodilni in najbolj kvaliteten na trgu ponuja široko izbiro visokokakovostnih strešnih sistemov za avtomobilske proizvajalce. Na voljo so panoramske strehe z velikimi površinami, okenc, ki so namenjeni kabrioletu in še mnogo drugih. 

Webasto se trudi, da bi bili vedno najboljši in v koraku s časom, da bi lahko razvijali le najbolj kakovostne izdelke za svojo proizvodnjo, saj želijo s svojimi izdelki razvijati mobilno prihodnost.

Polnjenje klime

Polnjenje klime in njeno vzdrževanje je izredno pomembno, če želite da bi vaša klima pravilno delovala še dolga leta in vam pri tem nebi povzročala še dodatnih finančnih zalogajev.

Na trgu obstaja veliko različnih vrst klim, katera pa je vsaka posebej za sebe namenjena za drugačno napravo oziroma ima drug namen. To so avto klime, klime za hlajenje in ogrevanje in mnoge druge.

Na polnjenje klime v avtu se večina ljudi spomni v poletnih časih, ko brez hlajenja praktično v vročih poletnih dneh ne gre.

Tako, kot vsaka stvar na avtu potrebuje tudi avto klima reden pregled in servis, če želimo njeno normalno delovanje in da ne oddaja neprijetnih vonjav. Avto klime vsebujejo polnilni plin, kateri sproti ohlaja izpihan zrak.

Polnjenje klime je zelo pomembno, pomembno je tudi pravilno vzdrževanje saj se  v nasprotnem primeru pričnejo razvijati različne škodljive bakterije, plesni in mnogo drugih podobnih stvari. Če se avto klima redno ne čisti in servisira potem boste ob njeni uporabi v avtu zaznali zatohel in neprijeten vonj po plesnivem.