Ostalo

Truma zagotavlja izjemno ogrevanje za naš avtodom

Zagotovo je že vsak izmed nas opazil, da se družine vse bolj pogosto odločajo za počitnice z avtodomom. Gre za zares edinstveno in nepozabno izkušnjo, katero mora doživeti prav vsak izmed nas. To je še kako zanimivo za tiste, ki radi raziskujejo razne države in mesta, saj jim avtodom omogoča, da so neprestano na poti in jim ni potrebno skrbeti, kje se bodo nastanili.

Truma pa je znamka, ki s svojimi izdelki poskrbi za to, da bo naš dopust v avtodomu zares izvrsten. Sam avtodom lahko uporabljamo tudi v mrzlih zimskih dneh in tukaj pridejo še kako prav izdelki Trume, saj gre za grelne naprave, ki so zares vrhunske kakovosti. Z njimi imamo priskrbljeno to, da bomo čutili prijetno toplino in se bomo v avtodomu počutili kot doma. To je izjemno tudi za naše udobje in dobro počutje.

Truma pa za svoje izdelke ne postavlja previsokih cen, zato si lahko ogrevalne naprave privošči prav vsak lastnik avtodoma, ki si želi poskrbeti za to, da se bo lahko z družino odpravil na potovanja tudi v zimskih dneh.

 

Webasto grelec poskrbi za toploto vsakršnega parkiranega avtomobila

 

Sama zima je lahko za marsikoga izmed nas zelo naporna. Še posebej za tiste, ki morajo zgodaj vstajati zaradi službe in se odpraviti na pot. Zima je lahko še kako zahtevna, saj moramo avtomobil prvo očistiti, ga segreti in šele nato se lahko odpravimo na pot. Tako moramo tudi veliko prej vstati, zato smo lahko tudi bolj utrujeni v zimskih dneh.

Webasto grelec pa poskrbi za to, da bodo tudi zimska jutra nam naklonjena. Sam grelec namreč poskrbi za to, da se avto segreva, tudi ko je parkiran. To pomeni, da bomo prišli v segret avto in bo udobje vrhunsko.

Webasto grelec je tako obvezen pripomoček za vse, ki si želijo, da se zimsko jutro prične s prijetno toplino v avtomobilu.