Trgovine

Najboljši brizgalni tiskalniki

Čeprav imajo laserski tiskalniki v primerjavi z brizgalnimi mnoge prednosti, so brizgalniki prav tako prepričljiva izbira na določenih področjih, kjer skorajda nimajo konkurence. Še do nedavnega so bili brizgalni tiskalniki edina smiselna izbira za domačo uporabo, kjer močno prevladujejo navkljub relativno ugodnim ponudbam laserskih alternativ, seveda pa kartuše prekašajo tonerje v kakovosti barv in naredijo brizgalnike odlične za zahtevnejše uporabnike.

Tiskalniki Canon

Canon ponuja zelo pester nabor tiskalnikov, pa tudi kartuše Canon omogočajo zelo veliko. Od osnovnih tiskalnikov za domačo rabo do naprednih fotografskih tiskalnikov. Dobro se tiskalniki in kartuše Canon obnesejo celo pri pisarniški uporabi, ki je običajno domena laserskih tiskalnikov.

Po ponudbi znamke Canon bodo torej pobrskali tisti, ki iščejo zanesljiv vsestranski tiskalnik, kot tudi tisti, ki imajo zelo specifične potrebe na obeh koncih kakovostnega in funkcionalnega spektra. Kartuše Canon ponujajo obilo izbire za najzahtevnejše uporabnike, ki iščejo profesionalne barve.

Tiskalniki Epson

Tudi Epson je med bolj priljubljenimi znamkami tiskalnikov. Tiskalniki in kartuše Epson opravljajo svoje delo v zelo raznolikih okoliščinah – pogosto te izdelke srečujemo v pisarnah in podobnih delovnih okoljih, zelo močna pa je tudi linija izdelkov za domačo uporabo. Kartuše Epson so precej dostopne in učinkovite, tudi pri tej znamki je nekaj izbire za tiste, ki se ne bodo zadovoljili z običajno barvo. Tiskalnike in kartuše Epson bodo izbrali tisti, ki cenijo zanesljivost in učinkovitost tiskalnika. Nenazadnje gre za izjemno priznano znamko, ki velja za enega izmed pionirjev na tem področju. Izkušnje se kažejo v vseh njihovih izdelkih, ki so tako primerni tudi za najzahtevnejše uporabnike.