Storitve

Najbolj priljubljene in manj znane adrenalinske atrakcije Posočja

Posočje postaja pravi magnet za ljubitelje sprostitve v naravi, predvsem pa za navdušence nad raznimi adrenalinskimi aktivnostmi. Teh v tem koncu Slovenije res ne manjka – veliko jih omogoča reka Soča, še mnoge druge pa so si izmislili ponudniki tovrstnih aktivnosti. V Bovcu je možno najti cel kup dejavnosti, ki zagotavljajo, da ne bo dolgčas.

Najbolj priljubljena doživetja

Za tiste, ki cenijo priporočila zadovoljnih strank, ponuja Bovec rafting. Gre namreč za najbolj priljubljeno dejavnost na Soči. Poleg tega ima Bovec rafting zelo razvit – na voljo so raznoliki spusti, tako po brzicah kot po bolj mirnih odsekih. Na voljo so mini rafti, družinski rafting, krajši in daljši programi … Storitev ima v ponudbi vsak turistični ponudnik v Bovcu. Vključeni so tudi prevozi in izposoja opreme, pogosto pa se lahko spust po Soči kombinira še z drugimi aktivnostmi. Res ima Bovec rafting v osrčju svoje ponudbe, zato ni težko dobiti idealnega programa in ugodne cene.

Manj znane atrakcije

Med manj znanimi, a vedno bolj priljubljenimi dejavnostmi, je soteskanje oziroma canyoning. Za canyoning Soča ni idealna – čeprav ima zanimiva korita, je reka večinoma prevelika za pravo dogodivščino. Omogoča pa canyoning Soča v svojih pritokih. V Bovcu tako ni težko najti zelo raznolikih programov soteskanja. Od osnovnih, ki omogočajo brezskrbno raziskovanje krajših potočkov, do bolj zahtevnih, ki vključujejo skoraj celodnevno odpravo po razgibanih soteskah daljših potokov. Lahko bi torej rekli, da tudi za canyoning Soča ponuja izjemno okolje. Vsekakor gre za storitev, po kateri je vedno več povpraševanja, saj zagotavlja edinstveno izkušnjo.