Storitve

Luksuzno križarjenje na Bahamih in Karibih

Če se že odločimo za križarjenje, je najbolje, da izberemo celovito ponudbo v kateri izmed prestižnih destinacij. Tako bo potovanje res ponudilo prvovrstno izkušnjo, ki jo od luksuznega križarjenja pričakujemo. Kaj ponujajo za križarjenje Bahami in Karibi? Čeprav bi se morda zdelo, da gre za podobni destinaciji, ima vsaka svoje posebnosti, zaradi katerih ugaja različnim tipom obiskovalcev. Seveda pa se najdejo tudi nekatere skupne lastnosti, zaradi katerih so za križarjenje Karibi in Bahami v vsakem primeru izvrstna odločitev.

Križarjenje Bahami

Na Bahame se bodo odpravili tisti, ki želijo okusiti plovbo med značilnimi tropskimi otočki, a želijo vseeno ostati v stiku z bogato turistično ponudbo in tudi z bližnjo celino ter večjimi pristaniškimi mesti. Gre za otočje, ki je precej blizu Floride, zato program križarjenja običajno vključuje tudi drugo pestro dogajanje, ne le postankov na otočkih. Poleg tega za križarjenje Bahami ne zahtevajo pretirano visoke cene, če seveda štartamo iz izhodišča, kot je npr. Miami – tako je križarjenje dokaj kratko in cenovno ugodno, a vseeno luksuzno in nadvse slikovito.

Križarjenje Karibi

Karibi ponujajo nekoliko drugačno izkušnjo, čeprav v bogati ponudbi najdemo tudi programe, ki so zelo podobni tistim pri križarjenju po Bahamih. Za križarjenje Karibi predstavljajo boljšo opcijo za tiste, ki se želijo res odklopiti in uživati pri plovbi od enega čudovitega otoka do drugega. Tropskih destinacij tu ne manjka, zelo veliko je tudi takšnih otočkov, ki so povsem obkroženi z oceanom in daleč od celine. Kot nalašč za tiste, ki si želijo popolne sprostitve v objemu tropskega okolja.