Storitve

Iveco Daily – zmogljiv in vsestranski malček

Na trgu mini busov je Iveco seveda znano in priznano ime. Vsak Iveco bus velja za posebej zanesljivo in uporabno vozilo, ne glede na točen namen, za katerega se pravzaprav uporablja. Mirne vesti torej lahko sklepamo, da bo tudi model po imenu Daily navdušil vse vrste uporabnikov.

Iveco Daily je mini bus manjše kapacitete. Prostora ima za 22+1 sedežev, a prostorna potniška kabina pušča proste roke pri urejanju notranjosti. Prav fleksibilnost je ena izmed odlik tega malčka, kar pa velja za vsak Iveco bus tega razreda. Daily predstavlja dva glavna aduta – varčnost in zanesljivost. Za oboje na dolgi rok poskrbijo kakovostni Iveco Daily rezervni deli, tako da ni treba skrbeti, da bo z leti uporabe varčnost padala, ali pa da se na brezhibno delovanje busa ne bomo mogli več zanesti. To seveda velja le v primeru, da vzdrževanje opravljajo pooblaščeni serviserji in se uporabljajo le originalni Iveco Daily rezervni deli.

Pri kratkih relacijah in redni uporabi pride varčnost vozila še kako do izraza. Kot vsak Iveco bus ima tudi Daily na tem področju prednost pred konkurenco. Možna je izbira dizelskega ali CNG motorja, kar pokrije širok spekter različnih uporabnikov.

Za konec pa gre omeniti še udobje, ki ga zagotavlja Iveco Daily. Ker je namenjen prevozu manjšega števila potnikov, se lahko kabina prilagodi tako, da je vožnja nadvse udobna. Poleg tega Iveco Daily rezervni deli niso namenjeni le uporabi pod pokrovom motorja – v bus je možno vgraditi pestro zbirko dodatne opreme, ki poskrbi za zelo lagodno vožnjo, pa tudi sicer je vgrajena oprema ergonomsko oblikovana in zelo udobna.