splošno

Invalidski skuter je dobrodošla izbira za vse gibalno omejene osebe

Verjetno poznate katero od invalidnih oseb ali starejših oseb, ki se težko giblje in ji je treba zato še toliko bolje stati ob strani. Takšne osebe imajo pri roki tudi številne pripomočke, ki jih lajšajo premikanje. Ne nazadnje jim je na voljo celo invalidski skuter, ki jim lahko odpre povsem nov svet mobilnosti.

Verjetno ste v katerem od trgovskih centrov opazili, da je invalidski skuter celo na izposojo, in sicer v času, ko invalidna oseba v njem nakupuje. Izposoja invalidskega skuterja je v takšnem primeru povsem brezplačna. Skuterji so praviloma opremljeni tudi s posebnimi košarami, kamor se lahko odloži kupljeno blago.

Nakup invalidskega skuterja

Na trgu so vam na voljo številna prevozna sredstva, ki so posebej zasnovana oziroma prilagojena osebam, ki se težko gibljejo oziroma so povsem invalidne. Izbirate lahko na primer med izjemno moderno zasnovanimi vozički za invalide; tudi med električnimi. A še posebej moderna izbira je električni invalidski skuter, s katerim se lahko hitro, varno ter nadvse udobno pripeljete do želenega cilja.

Invalidski skuter v več modelih vam je na voljo v specializiranih prodajalnah z opremo za invalide. Ponudbo si lahko ogledate kar v kateri od spletnih trgovin. Tudi cene so na tem mestu precej dostopnejše, čeprav so vam na voljo izdelki svetovno uveljavljenih proizvajalcev.

Električni skuter za invalide omogoča neizmerno udobje in občutek svobode

Invalidski skuter je izjemna priložnost za vse tiste, ki ste zaradi invalidnosti izgubili občutek svobode, udobja in še česa prijetnega. Ko se boste usedli na takšno vrsto prevoznega sredstva, boste v hipu pozabili na to, da se pravzaprav sami od sebe ne morete premikati oziroma dosegati večjih razdalj.

S skuterjem za invalide se boste lahko udobno in varno pripeljali do želenega mesta. Hitrost vožnje lahko doseže tudi do 15 kilometrov na uro, kar pa ni tako malo.