splošno

Triglav nezgodno zavarovanje

Triglav nezgodno zavarovanje vam bo omogočilo prihraniti vaš osebni denar in preprečilo nezaželjene in nepričakovane stroške, ki se zgodijo ob raznih nesrečah in nezgodah.

Triglav nezgodno zavarovanje lahko uredite zase, za celotno družino, za posameznega družinskega člana, za zavarovanje nepremičnin in objektov in še mnogo drugih. Ob sklenitvi Triglav  nezgodnega zavarovanja prejmete veliko število ugodnosti, ki jih boste vi in vaša družina lahko koristili. Upravičeni ste do nezgodne mesečne rente, ki velja za obdobje 10ih let, kritja stroškov preureditve doma, kritje stroškov medicinskih pripomočkov in mnogo drugih ugodnostih.

Ko boste izbirali paket upoštevajte višino zavarovalne vsote, ki se vam prizna v primeru invalidnosti. Pravilna izbira paketa, vam lahko močno olajša življenje, saj finančni stroški ne bodo visoki. O izbiri paketa, se posvetujte z agentom, ki vam bo na vaše potrebe in želje znal priporočati najboljši zavarovalni paket za vas in vašo družino. 

Triglav nezgodno zavarovanje je možno skleniti preko spleta, telefona ali pa kar osebno.

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna vam bo zagotovo prihranilo veliko denarja in vašega dragocenega časa, saj boste lahko uživali brezskrbno življenje in opravljali vaše vsakdanje aktivnosti, ker boste imeli urejeno dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna. Tako vam nebo potrebno ob nesreči ali raznih poškodbah, plačevati dragih zdravniških storitev, medicinskih pripomočkov ali pa raznih zdravil. 

Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna je znano tudi pod drugim imenom in to je dopolnilno zdravstveno zavarovanje Vzajemna. Dodatno zdravstveno zavarovanje Vzajemna  ni obvezno vendar je skoraj nujno in zelo priporočljivo za vsakega posameznika. 

Dodatno zavarovanje Vzajemna,  lahko vedno in kadarkoli po želji tudi nadgradite v drugačen in boljši paket.  Zavarovalna pogodba, ki jo boste sklenili traja po zakonu najmanj eno leto, pri kateri je potrebno upoštevati tudi rok tri mesečne odpovedi, razen v primeru oseb, ki so zavarovane in katerim je status v obveznem zavarovanju bil časovno omejen ali prekinjen.