Trgovine

ASUS prenosniki

Na trgu prenosnih računalnikov preprosto ne moremo spregledati znamke ASUS. Ne glede na to, za kakšno vrsto prenosnika se odločamo, bodo izdelki te znamke gotovo prišli v ožji izbor. Gre namreč za zelo plodovito znamko, ki ponuja ogromno izbiro izdelkov preko celotnega kakovostnega in cenovnega spektra. Morda gre omeniti, da je možno pod to znamko najti tudi kak namizni računalnik ali tablico, tako da bodo na svoj račun prišli tudi tisti, ki ne brskajo le med prenosniki.

ASUS prenosniki v nižjem cenovnem razredu so primerni za tiste, ki iščejo vsestranski prenosnik z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. ASUS namreč ne varčuje pri vgrajeni konfiguraciji, temveč pri dodatkih in nepotrebnem prestižu. To pomeni, da so tudi nizkocenovni prenosniki presenetljivo zmogljivi. Kot nalašč torej za manj zahtevne uporabnike, ki pa vseeno cenijo funkcionalnost in zanesljivost računalnika. Seveda tak računalnik ne bo ponudil zmogljivosti, kot jo ima napreden namizni računalnik, bo pa čisto dovolj za vsa vsakdanja opravila.

ASUS prenosniki višjega kakovostnega razreda pa vsekakor na kolena spravijo tudi marsikateri namizni računalnik. Še posebej, če pobrskamo po ponudbi gaming prenosnikov, med katerimi ASUS praktično ne pozna konkurence. Tu je zmogljivost brezkompromisna, primerna tudi za najzahtevnejše uporabnike. Cena je seveda temu primerna, čeprav še vedno velja, da dobimo za to ceno prav tisto, kar potrebujemo, ne pa odvečne navlake, ki ne bi upravičila visoke investicije.

Preko celotnega spektra je na voljo še ogromno prenosnikov znamke ASUS, ki prinašajo različne zmogljivosti in funkcionalnosti. Nasploh v vsakem primeru velja, da gre za zanesljive izdelke z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, česar za druge znamke običajno ne moremo trditi.