Ostalo

Zobni implantati in aparati

Največ lahko za podobo svojih zob storimo s konkretnimi izdelki, kot so implantati in aparati. Ne mislimo nujno na to, da z uporabo aparata že z žicami povsem spremenimo svoj nasmeh – nenazadnje je nevidni fiksni aparat po imenu Invisalign Slovenija zelo dobro sprejela in je zdaj na voljo pri mnogih ponudnikih. Ne, ciljamo predvsem na dolgoročne rezultate, zaradi katerih pravzaprav posegamo po takšnih rešitvah.

Zobni implantati

Zobni implantati so seveda odlična rešitev v primeru manjkajočih zob. Tega problema na druge načine preprosto ne moremo učinkovito odpraviti, zato so vsadki v mnogih primerih edina smiselna opcija. Obstajajo sicer takšne in drugačne alternative, ki se morda občasno res izkažejo za uporabne. Na dolgi rok pa je vsekakor pametno nalogo nadomeščanja manjkajočih zob zaupati kakovostnim vsadkom.

Zobni implantati so za to zelo učinkoviti, predvsem pa v končni fazi povsem spremenijo podobo in tudi uporabnost zob. Manjkajoči zobje so uspešno nadomeščeni in jih lahko normalno uporabljamo, pa tudi nasmeh bo tak, kot je bil nekoč.

Zobni aparati

Med zobnimi aparati je veliko izbire, predvsem imamo na voljo fiksne in snemne različice, pa tudi nekatere inovativne izdelke, kot je prej omenjeni Invisalign. Slovenija ponuja veliko strokovnjakov, ki lahko z različnimi sredstvi dosežejo zelo prepričljive rezultate. Zobni aparat se bo seveda najbolje izkazal v primeru nepravilne rasti oziroma nepravilnega položaja zob, tako pa je posebej primeren za otroke in mladostnike v času, ko zobje še rastejo. Z nevidnim zobnim aparatom Invisalign Slovenija sicer pridobiva zelo privlačno opcijo tudi za odrasle, ki želijo na diskreten, a učinkovit način popraviti izgled svojega zobovja.