splošno

Zibelka za dojenčka

Zibelka za dojenčka je nepogrešljiv del opreme, ko imate malčka. Zibelka zbližuje mater in otroka, da sta še bolj povezana med seboj. Zibelka je lahko 2v1 lahko je postelja, lahko pa jo uporabljate tudi kot zibelko, da se bo vaš malček lažje umiril in zaspal.

Zibelka za dojenčka je večinoma narejena iz različnih vrst lesa, ker je les trpežen in ima dolgo življenjsko dobo. Lahko je v različnih barvah, velikostih in oblikah. Zibelka ima lahko nameščeno tudi lahkotno zavesico, ki bo vašemu malčku nudila zaščito pred raznimi insekti. 

Zibelka za dojenčka  otroku nudi varnost in dobro počutje, ker ne vsebuje preveč odvečnega prostora. Zibelka pa je po večini nameščena na kolesih, kar staršem omogoča enostavno in hitro premeščanje le te v druge prostore. 

Avtosedeži za otroke

Avtosedeži za otroke so nujni, če želimo našega malčka varno prevažati v svojem vozilu. Tudi po zakonu je potrebno v svojem vozilu imeti nameščen sedež za otroke. Velikokrat se starši znajdejo v situaciji, ko ne vejo kaj izbrati ker je na trgu veliko različnih ponudnikov. 

Avtosedeži za otroke morajo biti kakovostni in vsebovati nalepko, katera dokazuje, da je res varen za vašega malčka. Do 15 meseca starosti se mora vaš malček voziti v nazaj obrnjenem avtosedežu. Poleg varnosti bo pravilno izbran avtosedež otroku zagotovil tudi udobno potovanje.

Avtosedeži za otroke morajo seveda biti primerni za velikost in starost otroka. Izberete lahko tistega, ki bo z vašim otrokom rastel, saj ga boste po potrebi lahko prilagajali in prihranili pri denarju, ker ne boste potrebovali nakupa novega.