Trgovine

Vsestranska oprema za gozdarsko delo

Motorne žage Husqvarna srednjega cenovnega razreda so zelo vsestranske, tako pa pisane na kožo vsem, ki opravljajo raznovrstna gozdarska dela. Ustrezajo tako zasebnim uporabnikom, ki se le občasno lotijo čiščenja vejevja in grmičevja na dvorišču ali vrtu, kot tudi profesionalnim gozdarjem, ki se vsakodnevno soočajo z večjimi izzivi, tudi žaganjem debelejših dreves.

Husqvarna 445

Pod številko 445 najdemo model, ki bo bržkone povšeči zahtevnim zasebnim uporabnikom. Gre namreč za motorno žago, ki se še uvršča med tiste, namenjene občasni domači rabi, a prinaša za ta namen izvrstno zmogljivost. Husqvarna 445 bo kos prav vsem domačim opravilom, tudi žaganju drv in podobnim izzivom, pri katerih se manjše in manj zmogljive žage običajno ne obnesejo tako dobro. Gre za kakovostno napravo priznanega proizvajalca, torej ob nakupu ni bojazni, da žaga ne bi zmogla skozi dolgo življenjsko dobo vrhunsko opravljati svojega dela. Čeprav ne gre za kakšno presenetljivo poceni žago, je Husqvarna 445 vredna investicije za tiste, ki iščejo zanesljivo motorno žago za dolgoročno uporabo.

Husqvarna 555

Z izbiro modela 555 pa stopimo še stopničko višje. Husqvarna 555 namreč že močno posega na področje profesionalne uporabe. Tam se sicer dobro znajde tudi model 445, a zmogljivejša izbira 555 dokazuje, da je treba najzahtevnejša opravila vseeno prepustiti namenski opremi. Še vedno gre za motorno žago, ki se uvršča v srednji cenovni razred, a je prilagojena zahtevnejšim uporabnikom in zagotavlja udobno in učinkovito vsakodnevno delo v gozdu. Husqvarna 555 je primerna tudi za žaganje debelih debel, vseeno pa dovolj okretna, da je uporabna še za vsa druga opravila, ki zahtevajo dobro žago.