Trgovine

Vrhunski poltovornjak za osebno in gospodarsko rabo

Avtomobili imajo vse bolj vsestranske vloge, saj jih ne uporabljamo le za vožnjo v službo. Sodoben avtomobil mora biti pripravljen na zelo raznolike izzive, še posebej, če gre za vozilo, namenjeno tudi gospodarski rabi. Ford Ranger je odličen primer takšnega vozila. V osnovi gre za gospodarski poltovornjak, a Ranger se še kako dobro izkaže tudi pri drugih nalogah.

Ford Ranger se ponaša prav s svojo vsestranskostjo. Na cesti se znajde prav tako dobro kot osebni avtomobili, veliko bolje pa se v primerjavi s temi odreže na drugih površinah. Celo po snegu in blatu bo Ranger vozil brez večjih težav. To zagotavlja zmogljiv motor v navezi s prilagojenimi gumami, hkrati pa to omogoča še visoko nosilnost, ki je nujna za resno gospodarsko uporabo.

Ranger bo prepričal vse, ki ga preizkusijo. Če ima avtohiša možnost testne vožnje, je to pametno izkoristiti – pri tem se namreč izkažejo še druge prednosti tega vozila. Čeprav gre za dokaj velik in robusten avto, je Ford Ranger opremljen s senzorji in kamerami, ki zelo poenostavijo upravljanje v kočljivih situacijah. Ima tudi glasovno upravljanje, satelitsko navigacijo in mnoge druge pametne sisteme.

Avtohiša, ki ima v ponudbi Rangerja, si vsekakor zasluži obiska. Glede na vsestransko zmogljivost tega vozila je cena dokaj ugodna, seveda pa je možno najti tudi ugodnosti, financiranja in druge olajšave. Eno pa je gotovo – na dolgi rok bo Ford Ranger upravičil zaupanje in se izkazal z zanesljivo in prijetno vožnjo. Pravi naslov je torej avtohiša s Ford vozili, kjer bo gotovo predstavljen tudi Ranger.