Storitve

Epoksi tla in hidroizolacijski premazi

Epoksi tla in hidroizolacijski premazi sta dve zadevi, ki sta pomembni pri gradnji in ohranjanju vsakega objekta. Ko govorimo o hidroizolacijskih premazih oziroma o hidroizolaciji, govorimo o tanki, za vodo neprepustni foliji, ki skrbi za to, da ne pride do vdora vode oziroma vlage v objekt. Verjetno sami veste, da vlaga v objektu lahko povzroči veliko negativnih posledic, tako z vidika kvalitete objekta, kot tudi iz vidika zdravja. Hidroizolacijski premazi tako poskrbijo, da je vaš objekt zaščiten pred vlago. S hidroizolacijskimi premazi oziroma hidroizolacijami se sicer pri nas ukvarja kar nekaj podjetij, tako da boste lahko brez težav našli nekoga, ki bo za vas opravil tovrstno storitev.

Prav tako pa ni problema najti tudi nekoga, ki bi poskrbel za epoksi tla. Zakaj pa bi sploh imeli epoksi tla? Epoksi tla so verjento najbolj odporna tla, kar si jih lahko zagotovite. Sprva so bili epoksi tlaki oziroma epoksi tla predvsem razširjena v raznih skladiščih, proizvodnih halah in drugih prostorih, kjer je bila značilna uporaba raznih kemikalij, viličarjev in drugih strojev ter podobnega. Epoksi tla so najbolj vzdržna in odporna tla, ki pa se vedno bolj uporabljajo tudi po domovih. Vsekakor se vam splača preveriti, kaj točno so epoksi tla in kakšne prednosti imajo.

V kolikor vas torej zanimajo epoksi tla ali pa hidroizolacijski premazi, vam lahko svetujem, da obiščete splet in tam najdete vse informacije o obeh storitvah pri različnih podjetjih. Mi smo v sklopu epoksi tal in hidroizolacijskih premazov zaupali podjetju K-tes, s katerim smo bili tudi nadvse zadovoljni.