Zabava

Tečaj kajtanja z Impulz sport

Vodni šport, kjer z zmajem izkoriščamo vetrno energijo, se imenuje kajtanje. Kajtanje je podobno jadranju na deski, le da namesto jadra uporabljamo tako imenovani kajt. Gre za drugače oblikovano desko, prav tako pa je značilna tudi drugačna tehnika deskanja. Kajtanje je v zadnjih letih sicer postalo izjemno priljubljeno, tako da verjamem, da ste se tudi vi že srečali z mislijo, da bi tudi vi preizkusili omenjeni šport. Vsekakor gre za šport, ki je izjemno primeren za poletne mesece. V kolikor pa vas zanima kajtanje, vam bo verjetno prišla prav tudi informacija o tečaju kajtanja, ki ga ponuja društvo Impulz sport.

Impulz sport vam v svoji ponudbi storitev med drugim nudi začetniški, napredni in otroški tečaj kajtanja. Na njihovi spletni strani si lahko preberete celotno ponudbo tečaja, torej kaj vse vključuje tečaj kajtanja. V kolikor se vam bo porodilo kakršno koli vprašanje glede tečaja, se seveda obrnite na kontakt, podan na spletni strani. Poleg tečaja kajtanja se sicer Impulz sport ukvarja tudi s tečajem windsurfanja, bordanja in tako dalje. Vse tečaje poučujejo izkušeni, licencirani in izobraženi učitelji. Poučevanje na tečaju poteka na tak način, da lahko vsak po končanem tečaju suvereno opravlja šport, katerega si je izbral.

V kolikor vas torej mika, da bi se v letošnjem letu tudi vi naučili kajtanja, potem vam vsekakor priporočam, da preverite ponudbo pri Impulz sport in si tudi vi rezervirate svoje mesto na tečaju kajtanja ali katerem drugem tečaju. Verjamem, da svoje odločitve ne boste obžalovali.