Ostalo

Svobodno oblikovanje lastnega doma

Opremljanje hiše ali stanovanja je razburljivo opravilo z izjemno daljnosežnimi posledicami – odločamo se namreč za opremo, ki nas bo spremljala skozi dolga leta življenja, in to praktično vsakodnevno. V tistih prostorih, kjer bomo preživeli veliko časa, mora biti vse v najlepšem redu – to pa omogoča le pozorno načrtovanje in izdelava primerne opreme.

Kuhinja po meri

V kuhinji, ki mora biti vedno prilagojena svoji osnovni funkcionalnosti, ni veliko prostora za napake. Prostor mora z opremo omogočati prijetno in učinkovito pripravo jedi, in to tako, da se kuhanja ne bomo hitro naveličali. Najbolje to opravijo kuhinje po naročilu, ki omogočajo prilagoditev vsakega elementa kuhinjske opreme. Kuhinje po naročilu so idealna rešitev za tiste, ki želijo načrtovanje in opremljanje svojega doma obdržati pod lastnim nadzorom, čeprav seveda veliko pomagajo tudi strokovnjaki. Prav tako so kuhinje po naročilu smiselna opcija za tiste, ki v ponudbi sestavljenih kuhinjskih kompletov preprosto ne najejo rešitve zase.

Spalnica po meri

Še en zelo pomemben prostor v stanovanju je spalnica. Tu preživimo skoraj tretjino svojega življenja, zato nikakor ni vseeno, kako se v prostoru počutimo. Spalnice po naročilu so spet priporočljiva izbira za tiste, ki si želijo zagotoviti kar se da prijetno izkušnjo. Ker za spalnice po naročilu velja, da dopuščajo nekaj več svobode pri oblikovanju kot kuhinje, je ta opcija tudi kot nalašč za tiste, ki želijo do potankosti urediti tudi vizualno podobo svojega bivališča. V končni fazi pa so spalnice po naročilu pisane na kožo vsem, ki bi radi uživali v mirnem spancu in dobrem počutju.