Storitve

Osnovna ponudba masažnih salonov

Pri obisku masažnega salona smo običajno soočeni z bolj ali manj pestro ponudbo tretmajev. Nekatere vrste masaž ponujajo skoraj vsi ponudniki, medtem ko določene tretmaje najdemo le pri redkih. Vsi pa morajo imeti nekatere osnovne storitve, ki so najbolj iskane in priljubljene.

Tradicionalna tajska masaža

Tajska masaža je vsekakor zelo priljubljena, saj gre za univerzalno obliko masaže, ki je nasploh zelo blagodejna za telo in duha. Poleg tega je takšna masaža tudi zelo preprosta – izvaja se na oblečeno telo, pri tem pa se ne uporablja olj in drugih pripomočkov. Zato je tradicionalna tajska masaža kot nalašč za tiste, ki pri obisku masažnega salona pričakujejo kar se da sproščujočo storitev brez pretiranih komplikacij.

Tradicionalna tajska masaža seveda prinaša močan blagodejen učinek, ki lahko pomaga tudi v primeru poškodb, bolečin in drugih težav. Mora pa ta tretma izvajati usposobljen strokovnjak, ki se na svoje delo spozna in lahko zagotovi željeni učinek.

Refleksna masaža stopal

Tudi refleksna masaža stopal oziroma refleksoterapija je v ponudbi večine masažnih salonov. V tem primeru gre za zelo učinkovito vrsto masaže, ki blagodejno vpliva na zelo različne dele telesa, ne le na stopala. Preko stimulacije refleksnih točk na stopalnih je namreč možno uravnavati delovanje celotnega telesa, da ne omenjamo znanega dejstva, da je tudi masaža stopal zelo sproščujoča.

Za refleksoterapijo se bodo odločili tisti, ki želijo z masažo odpraviti točno določene tegobe, seveda pa bodo ob prijetni masaži stopal uživali tudi tisti, ki si želijo splošne sprostitve in oddiha od stresnega vsakdanjika.