Ostalo

Strešne kritine višjega standarda

Gradnja ali obnova stanovanja je lahko velik podvig, ki bo zahteval veliko investicijo časa, truda in denarja, še posebej če se ne omejimo le na notranje prostore. Pri tem se včasih zgodi, da pri kakšnih elementih nekoliko pozabimo na kakovost in se raje osredotočimo na to, da ohranimo stroške kar se da nizke in si delo morda tudi nekoliko poenostavimo. To seveda ni priporočljiva rešitev, zato se splača že v izhodišču z dobro izbiro zagotoviti dolgoročno zadovoljstvo. Pri strešnih kritinah je to še posebej pomembno, saj se na streho močno zanašamo skozi celotno življenjsko dobo stavbe. Splača se torej izbrati kritino, ki bo kos zahtevnim razmeram.

Strešna kritina Creaton

Z idealnim razmerjem med kakovostjo in ceno se lahko pohvali strešna kritina Creaton, ki je priljubljena izbira pri pokrivanju raznovrstnih stavb. Gre za glineno strešno kritino, ki se odlično znajde v vseh razmerah, brez težav pa odgovori tudi na zelo velike obremenitve okolja. Poleg tega je strešna kritina Creaton prijazna do okolja, saj temelji na naravnih materialih in ne vsebuje nepotrebnih keramičnih dodatkov. Tudi po tem prepoznamo, da gre za kritino višjega standarda, ki se bo odlično obnesla v vseh razmerah – posebej zadovoljni bomo z učinkom kritine v zimskih dneh, saj strešna kritina Creaton dobro ščiti pred vlago in zmrzaljo.

Jacobi-Walther Stylist

Nadstandard se lahko kaže tudi na druge načine, ne zgolj s kakovostjo materialov in elementov kritine. Jacobi-Walther Stylist to dokazuje z inovativno zasnovo, zaradi katere je ta kritina priljubljena med bolj zahtevnimi uporabniki, predvsem pa jo cenijo arhitekti in načrtovalci. Gre namreč za estetsko zelo dovršeno kritino, ki omogoča različne načine uporabe, tako da lahko z njo dosežemo zelo posrečene učinke. Seveda to ne pomeni, da funkcionalne lastnosti niso prav tako nadstandardne, saj se bo kritina Jacobi-Walther Stylist odlično obnesla v vseh razmerah, z inovativnim žlebenjem se posebej dobro izkaže v deževju.