splošno

Servis husqvarna kosilnic

Seveda so kosilnice tudi stroji, ki se nenazadnje včasih tudi pokvarijo in so potrebni popravila. V primeru, da se to zgodi, jih je potrebno odpeljati k strokovnjaku, ta vam to odpravi kar najboljše in najhitrejše možno.  Za servis husqvarna kosilnic lahko obiščete velik večino pooblaščenih serviserjev za takšne vrste strojev in z veseljem vam bodo popravili vašo kosilnico, ali drugi delavni stroj.

Seveda  v primeru, da se odločite za boljšo kosilnico računate verjetno na to, da servis ne bo velikokrat potreben, saj konec koncev kosilnice verjetno ne potrebujete več kot dvakrat na teden. V takem primeru, je zagotovo pravilno razmišljanje tako, da vložite nekaj več denarja v kosilnico, saj so po navadi tiste, ki so malo boljše znake in tudi malo dražja veliko bolj vzdržljive. 

V kolikor pa se nekaj pokvari, pa morate svojo kosilnico takoj odpeljati na servis. Lahko jo peljete na servis husqvarna kosilnic, lahko pa seveda tudi kam drugam. Seveda pa je pomembno predvsem to, da lepo ravnate z njo in obisk serviserja zagotovo ne bo pogost. 

Kosilnice na nitko so vse bolj popularne

Kosilnice na nitko so izjemno popularne dan danes. Danes ima kosilnico na nitko že kar veliko domačih gospodinjstev in jo lahko najdemo v veliko domačil lopah. Prav tako kot tudi na kosilnico na nitko računajo tudi razne komunalne službe, predvsem zaradi njene priročnosti, natančnosti in ne previsoke cene za zmerno kakovost.

Kosilnice na nitko delujejo na princip hitro vrteče nitke. Tako se vrti s tako hitrostjo, da lepo postriže travo točno tam, kjer si vi to želite. Prednost je zagotovo ta, da je z njo lahko veliko bolje uravnavati višino trave in je bolj primerna za košnjo na bolj zahtevnih površinah, saj je ročna kosilnica. Zaradi tega je z kosilnici na nitko mogoče izjemno natančno kositi in zaradi tega jim priljubljenost raste.