splošno

Se selite v starejše stanovanje?

Selitev v nov dom je vedno poseben trenutek v življenju, saj s seboj potegne veliko sprememb. Selimo se skoraj vedno za to, da bi prišli iz slabšega položaja v boljši položaj. Tudi, če smo se po sili razmer preselili v stanovanje, ki je slabše opremljeno od prejšnjega, smo se tja preselili zato, da ne bi pristali kje na še slabšem. Vendar pa je tudi v primeru, da smo se morda zaradi izgube službe ali ločitve morali preseliti v slabše opremljeno stanovanje, kar nekaj stvari, ki jih lahko storimo, da se bomo boljše počutili. V primeru, da je stanovanje obloženo s parketi, nam lahko dobro izbrano parketarstvo pomaga, da staro stanovanje pridobi nekaj svežine, ki jo v življenju potrebujemo.

Obnovite celotno površino tlorisa

Staro stanovanje velikokrat pride v kompletu s starimi parketi, ki mu dajejo pridih zatohlosti. Vendar pa nas tega lahko hitro reši kvalitetno parketarstvo, ki ve, kako vse je mogoče rešiti star parket. V veliki večini primerov je namreč mogoče parket obnoviti in urediti tako, da bo izgledal praktično kot nov. Parketarstvo bo za ugodno ceno nudilo različne storitve, kot so na primer brušenje, oljenje ali lakiranje. Ko bodo mojstri enkrat opravili z vašimi parketi, boste lahko vstopili v vaše novo stanovanje, ki vam bo naenkrat dajalo občutek svežine. 

Tudi če boste v starem stanovanju zamenjali več kosov pohištva, bo to še vedno delovalo neurejeno, če ne bo teh kosov pohištva na tleh povezoval lep in urejen parket. Poleg tega pa si nihče ne želi hoditi po parketu, ki je že poln lukenj in ki zaškripa ob vsakem drugem koraku. Najmanj, kar lahko storite, je to, da preverite, kakšne cene vaše najljubše parketarstvo ponuja za osnovne storitve, kot so brušenje ali lakiranje. Morda boste ugotovili, da so storitve, ki bodo znatno izboljšale vaše počutje v stanovanju, pravzaprav povsem dostopne.