Ostalo

Profesionalne karakteristike v vsakem izdelku Husqvarna

Proizvajalec Husqvarna slovi po dovršenih izdelkih, ki se ponašajo s profesionalnimi karakteristikami tudi v nižjem cenovnem razredu. Ta znamka je torej kot nalašč za tiste, ki iščejo kakovostno opremo za ugodno ceno.

Med motornimi žagami izstopa na primer Husqvarna 445, vsestranska žaga, primerna za domačo in profesionalno uporabo. Prav vsak gozdar mora imeti pri roki okretno in zmogljivo žago za hitre posege, prav tako pride tak pripomoček še kako prav pri raznih opravilih okoli hiše. Husqvarna 445 je sicer pripravljena tudi na kakšne večje izzive, na primer na žaganje drv za kurjavo. Gotovo pa najbolj navdušuje prav dejstvo, da so v relativno majhni, okretni in cenovno ugodni žagi skrite številne odlike, ki prepričajo uporabnike tudi pri bistveno dražjih izdelkih. Delo bo zelo prijetno, za kar poskrbijo razne malenkosti, seveda pa tudi pri varnosti ni kompromisov. Husqvarna 445 je zelo zaokrožena motorna žaga, gotovo odlična izbira za vse domače uporabnike, ki iščejo kakovostno opremo.

Še en primer cenovno ugodne, a zelo napredne naprave, je kosilnica Husqvarna TC 38. Gre pravzaprav za vrtni traktor, ki se v rokah zahtevnejših uporabnikov izkaže za zelo vsestransko napravo. V prvi vrsti pa je Husqvarna TC 38 učinkovita sedežna kosilnica, ki bo kot za šalo opravila tudi z večjimi površinami. Spet ni ključno to, da je delo zelo enostavno, temveč predvsem to, da so rezultati zelo prepričljivi. Brez večjega truda bo za kosilnico ostala perfektna zelenica. S tem je Husqvarna TC 38 odlična izbira za zahtevne domače uporabnike, pa tudi za mnoge profesionalce, ki opravljajo vrtnarske storitve.