splošno

Obračalniki poskrbijo za najboljše pobiranje krme in enakomeren raztros

Vsako leto pride letni čas, ko je potrebno primerno urediti vsa polja in njive, kjer želimo, da nam uspevajo razne dobrote. Za njih je potrebno poskrbeti tudi za to, da bo površina urejena in bo praktična, torej jo bomo lahko uporabljali, za kar bomo želeli. Seveda pa to lahko zahteva kar veliko dela, če gre za večjo površino.

Obračalniki si enostaven pripomoček, katerega priklopimo na traktor in brez našega truda poskrbi za to, da se pobira krma in enakomerno raztrosi. Sam obračalnik je potrebno izbrati tudi glede na to, kakšno površino bomo obdelovali. Za manjše površine ni potrebno vzeti prevelikega obračalnika, ampak takšnega, ki nam bo omogočal lahkotno delo in da bo delo opravljeno tako, kot mora biti, torej kakovostno in hitro.

Obračalniki pred nakupom zahtevajo dober premislek, saj si moramo izbrati takšnega, ki bo nam ustrezal. Potrebno je torej, da si ogledamo razne ponudnike in se na podlagi tega, kar je najboljša rešitev za nas, odločimo za nakup.

 

Rezervni deli bcs nam zagotavljajo, da bo naša kosilnica neprestano v pogonu

 

Vsako gospodinjstvo ima razne pripomočke, katere uporablja zelo pogosto, če ne kar vsakodnevno. In velikokrat se zgodi, da pride na kakšni napravi do kakšne napake in tako ne moremo opraviti dela, ki smo si ga zadali. Košenje travi okrog hiše je zelo pomembna dejavnost in za to moramo imeti primerno kosilnico, ki bo poskrbela za dobro košnjo.

Rezervni deli bcs nam torej zagotavljajo, da bo naša vrhunska kosilnica neprestano v pogonu in nam bo delovala brezhibno. Rezervne dele je vedno dobro imeti spravljene, saj se lahko hitro zgodi, da pride do manjše okvare in takrat zares potrebujemo rezervni del.

Rezervni deli bcs tudi ne predstavljajo previsokega stroška, zato si jih lahko privoščimo, ko naša kosilnica zahteva, da določen del zamenjamo.