splošno

Menjava stekla na telefonu je odvisna od modela pametnega telefona

Pametni telefoni so naši vsakodnevni spremljevalci, ne glede na to za kašno aktivnost gre. Pogosto jih uporabljamo tudi pri športnih aktivnostih in kaj hitro se lahko zgodi, da nam padejo na tla. V kolikor telefona nismo imeli ustrezno zaščitenega z zaščitnim steklom ali pa v posebnem etuiju, potem je velika verjetnost, da se nam v takšnem primeru razbije steklo na telefonu. Menjava stekla na telefonu je v takšnih situacijah edina možna rešitev.

Če ste eden izmed tistih, ki še vedno vztrajate brez zaščite, potem vam lahko povemo, da je menjava stekla na telefonu veliko dražja kot pa zaščitno steklo ali etui. Prav tako se cene menjave razlikujejo glede na blagovno znamko in model mobilnega telefona, kot tudi ponudnika servisnih storitev. Pred menjavo stekla na telefonu vam zato priporočamo, da dobro preverite ponudbo servisnih storitev in se pozanimajte o njihovi ceni.

Huawei servis učinkovito odpravi vaše težave

Mobilni telefoni Huawei so med uporabniki izjemno priljubljeni in tudi v svetovnem merilu vedno bolj pridobivajo na svojem ugledu. Ta blagovna znamka telefonov se ponaša predvsem po zelo dobrem razmerju med ceno in kvaliteto, zato ni nič nenavadnega, da se nahaja celo na tretjem mestu proizvajalcev glede na njihov tržni delež. Eden od razlogov za tako visoko priljubljenost pa je tudi zelo močna servisna podpora, ki jo uporabnikom omogoča Huawei servis mobilnih telefonov.

V kolikor se znajdete v težavah glede vašega mobilnega telefona Huawei, je Huawei servis zagotovo najboljša rešitev za vaše težave. Strokovno usposobljeno osebje, ki se vsakodnevno srečuje z odkrivanjem različnih napak, vam nudi zelo širok spekter servisnih storitev. Pred servisom telefona morate biti pozorni le na to, da naredite varnostno kopijo pomembnih podatkov, saj je potrebno v primeru kompleksnejših težav mobilni telefon ponastaviti na tovarniške nastavite, pri čemer se podatki lahko izbrišejo.