Storitve

Kovinski izdelki od največjih konstrukcij do najmanjših izdelkov

Kovina je vsekakor nepogrešljiv material pri gradnji. Seveda še vedno velik delež uporabljenih materialov predstavljajo tudi alternative, a pogosto se prav kovina uporablja v situacijah, ki so najbolj kritične. Priljubljena rešitev je na primer kovinska konstrukcija, ki je edina smiselna možnost pri gradnji večjih stavb, ni pa omejena le na te – prav tako se kovina uporablja za izgradnjo konstrukcij manjših objektov, celo nadstreškov in podobnih zadev. Poleg tega material ni omejen le na izdelavo konstrukcij, temveč iz njega izdelujemo tudi razne manjše izdelke, na primer elektro omare in podobne uporabne elemente.

Nosilne konstrukcije

Kovinska konstrukcija bo svoje delo brezkompromisno opravila tam, kjer se zahteva posebna kakovost. Po vzdržljivosti in nosilnosti se s kovino drugi materiali večinoma ne morejo kosati, zato so takšne konstrukcije še posebej dobrodošle v primerih, ko imamo opravka z zahtevnejšo gradnjo in bo končana zgradba izpostavljena velikim obremenitvam.

Seveda pa takšne in drugačne konstrukcije najdemo še marsikje drugje. Tudi okoli običajne hiše jih ne manjka. Kovinska konstrukcija je lahko denimo uporabljena v nadstreških, kolesarnicah, garažah, celo rastlinjakih in podobnih strukturah. Gre za vsestransko rešitev, ki praktično nima pomanjkljivosti.

Manjši izdelki

Elektro omare in podobni manjši izdelki so prav tako večinoma izdelani iz kovine. V nekaterih primerih je treba zagotoviti dobro vzdržljivost in odpornost na razne mehanske obremenitve, večinoma pa se kovina izbere zato, ker gre za kakovosten in cenovno ugoden material, ki ga je za nameček možno precej enostavno oblikovati. Obdelava kovin omogoča izdelavo elektro omare in drugih izdelkov povsem po meri.