Storitve

Kam zapeljati na Iveco servis?

Z nakupom vozila še nismo opravili z avtohišo oziroma pooblaščenim prodajalcem. Na dolgi rok so takšni partnerji še kako pomembni, saj bo treba vozilo vzdrževati in servisirati. V primeru gospodarskih vozil Iveco pride v poštev le pooblaščeni servis Iveco. Maribor je ena izmed lokacij, kjer je moč najti zanesljiv servis, res pa je, da so povsod prisotni tudi manj zanesljivi serviserji, ki želijo profitirati na račun malomarnih lastnikov.

Pri servisu Iveco vozil pridejo v poštev le originalni Iveco deli, kar pomeni, da ne smemo tvegati z izbiro nezanesljivega serviserja. Pri vgrajevanju neoriginalnih delov se bo nedvomno hitro zgodilo, da bo potreben ponoven obisk pri mehaniku. Pooblaščeni servis Iveco Maribor, ki zagotavlja originalne nadomestne dele in zanesljive mehanike, je najboljša izbira za tiste, ki želijo svojemu vozilu zagotoviti kar se da dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje v tem času.

Za gospodarske uporabnike je jasno, da se tveganje z izbiro cenejšega, a nepooblaščenega servisa ne izplača. Vozila morajo biti vedno pripravljena na delovanje in ustrezno vzdrževana. Le originalni Iveco deli so kos zahtevam, ki jih postavlja vsakodnevna uporaba vozil v gospodarske namene. Še posebej, če gre za Iveco avtobuse, ki morajo biti brezkompromisno zanesljivi pri prevozu potnikov. Neoriginalni Iveco deli lahko pustijo vozilo na cedilu ravno takrat, ko bi se morali najbolj izkazati, zato je vsekakor edina priporočljiva rešitev redno vzdrževanje pri pooblaščenem serviserju. Iveco Maribor je najboljša izbira za lastnike Iveco vozil na Štajerskem, v vsakem primeru pa velja, da je vredno zaupati le pooblaščenim servisom.