Storitve

Implantati brez operacije v primeru dobrih pogojev

Če danes izgubimo svoj zob ali več zob hkrati, to ne predstavlja več velike težave ali problema. Sodobna tehnologija je namreč poskrbela, da lahko uspešno nadomeščamo naše zobe z implantati oziroma zobnimi vsadki. Te zobozdravniki s pridom uporabljajo za rehabilitacijo z naravnim izgledom. Strokovnjaki menijo tudi, da so implantati najboljša izbira ob izgubi kočnika, če sta soseda povsem intaktna. Hkrati pa implantati predstavljajo tudi ekonomično rešitev. Poseg se imenuje implantacija in jo opravi oralni kirurg ali implantolog. Pred posegom je potrebno nujno opraviti slikanje zob. V primeru pa da imamo dobre pogoje, ki nam jih pokaže slikanje, pa lahko so implantati brez operacije primerna rešitev za nas.

Implantati brez operacije – brez rezanja in brez dodajanja kosti

Če so naši pogoji odlični, potem lahko vstavljanje implantatov poteče na zelo enostaven način in kar brez kakršne koli operacije. To je za nas izjemno spodbudno, saj se zavedamo, da bi nas v nasprotnem primeru čakalo rezanje zob in še kaj. To pa verjetno ne mara prav nihče izmed nas. Tudi posledično je lahko okrevanje dolgotrajnejše.

All on 4 – cenik je pomembno pred odločitvijo pogledati

Postopek all on 4 je verjetno znan tistim, ki ste ostali brez vseh zob. Gre za izjemno uspešnico, ki je znana po vsem svetu. S tovrstno metodo nam je omogočena popolna sanacija zobovja s štirimi zobnimi vsadki. Dva od njih postavimo ravno in dva pod kotom. Ko strokovnjaki namestijo vsadke, že začnejo pripravljati začasni fiksni most na zobne vsadke. Ta se lahko izvede že v roku enega samega dne.

Zavedamo pa se, da je ta postopek lahko precej drag. Zato je na spletu ali pa kje drugje vsekakor potrebno preveriti dejstvo all on 4 cenik.