Trgovine

Husquarna 365 je sodobna motorna žaga

V današnjem času se veliko ljudi izven delovnega časa ukvarja tudi z različnimi hobiji. Nekateri se ljubiteljsko ukvarjajo tudi z urejanjem svojih vrtov ter dreves. Spet drugi se na bolj resen način ukvarjajo z bolj zahtevnimi deli, ki jih opravljajo v gozdu. Spravilo lesa je v zadnjem času priljubljena storitev, s katero si nekateri dodatno služijo denar. Seveda pa za vsa našteta dela potrebujemo primerna sredstva, ki nam pomagajo pri opravljanju dela. Zagotovo pri delu z lesom potrebujemo naprave. Med njimi so nujne motorne žage, ki so primerne za obdelavo zahtevnejšega lesa. Izkušeni mojstri tako posegajo po priljubljenih proizvajalcih, ki na trgu ponujajo najboljše motorne žage. Med njimi je na vodilnem mestu zagotovo motorna žaga Husquarna 365.

Husquarna 365 je nekoliko večja motorna žaga

Husquarna 365 je znana po tem, da je nekoliko večja profesionalna žaga in je namenjena za delo večjih debelin lesa. Prav tako je primerna za razvoz hlodovine ter podiranje debelejših dreves. Uporabniki so z njo izredno zadovoljni, saj je prav tako tudi izjemno vzdržljiva.

Husquarna 372 XP je zanesljiva verižna žaga

Mojstri, ki se vsakodnevno ukvarjajo s spravilom ter poseko lesa, zagotovo vedo povedati, da je tudi motorna žaga Husquarna 372 XP izjemno kvalitetna žaga, ki vzdrži tudi najtežje pogoje. Njeno ohišje motorja ter motorna gred sta tako posebej čvrsta. Zanjo je značilen tudi učinkovit sistem za dušenje tresljajev. Husquarna 372 XP združuje nizko težo, veliko moč ter izjemno hitro pospeševanje.