Trgovine

Husqvarna žage srednjega razreda

Za uporabnike, ki cenijo vsestransko funkcionalnost ter odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo, pridejo v poštev Husqvarna motorne žage srednjega razreda. Te niso več namenjene le domačim in manj zahtevnim uporabnikom, temveč se odlično izkažejo tudi pri raznih gozdarskih izzivih. Prava oprema iz te ponudbe se bo izkazala za neprecenljiv dodatek vsem, ki iščejo dobro motorno žago za vsakdanjo in vsestransko uporabo.

Husqvarna 445

Tisti, ki želijo še ostati pri cenovno ugodni opremi, a bi radi tudi s to posegli v višji kakovostni razred, bodo izbrali Husqvarnin model 445. Husqvarna 445 je namreč vsestranska žaga, ki prinaša običajne odlike priznane znamke, pa tudi presenetljivo zmogljivost glede na ugodno ceno. Z močno 2,1 KW se že kosa z mnogimi gozdarskimi opravili, vsekakor pa brez težav poskrbi za rezanje vej, pripravo drv, obrezovanje dreves in druge opravke okoli hiše. Poleg tega je Husqvarna 445 s težo 4,9 kg dokaj lahka ter zelo okretna, idealna za manjše hitre posege.

Husqvarna 555

Pod številko 555 najdemo alternativo, ki prinaša dodatno zmogljivost. V primerjavi z modelom 445 gre za opazen preskok, medtem ko je cenovno tudi Husqvarna 555 zelo prijazna do uporabnikov. Z močjo 3,1 KW gre za profesionalno motorno žago za vsa gozdarska opravila, tudi za tiste bolj zahtevne izzive, ki čakajo v gozdu pri vsakdanjem delu. Žaga ima torej zavidljivo moč in dostopno ceno, je vsestranska in nadvse uporabna. Kot da to ni dovolj, ima Husqvarna 555 še vrsto drugih odlik – domiseln dizajn, optimizirano porabo goriva in maj izpušnih plinov.