Ostalo

Husqvarna na vrtu

Priznana švedska znamka Husqvarna se običajno povezuje predvsem z motornimi žagami (ki so sicer tudi zelo uporabne na marsikaterem vrtu), a za mnoge uporabnike so bistveno bolj privlačne njihove kosilnice. Vrtne kosilnice Husqvarna najdemo v vseh cenovnih in kakovostnih razredih, s tem pa daje znamka svoje kvalitete na razpolago prav vsem kupcem. Nekateri izdelki so kot nalašč za domače uporabnike, ki morajo le občasno pokositi manjšo zelenico, drugi pa so pisani na kožo profesionalcem, ki se z obdelovanjem vrtov ukvarjajo vsakodnevno.

Katere izdelke bodo izbrali zahtevnejši uporabniki? Ena možnost je gotovo vrtni traktor, ki prinaša velike spremembe v učinkovitost in rezultate dela. Gre za ključni pripomoček marsikaterega profesionalnega vrtnarja. Vrtni traktor je v vsakem primeru velika pridobitev, ki odpira nove možnosti, predvsem pa nasploh olajša in izboljša delo na vrtu. Večinoma gre za sedežne kosilnice, ki prinašajo še določene razširjene funkcionalnosti. Seveda lahko takšne naprave služijo prevažanju opreme in materialov, posebej dobro pa se obnesejo na večjih površinah, ki bi jih brez takšnega pripomočka težko učinkovito obdelali. Jasno je, da bo treba za zahtevno rabo izbrati zanesljiv in kakovosten vrtni traktor – izdelki znamke Husqvarna so za tak namen idealni.

Manj zahtevni uporabniki pa bodo izbrali druge vrtne kosilnice Husqvarna. Ponudbe je dovolj tudi med cenejšimi izdelki, tako da bodo prišli na svoj račun celo tisti, ki pri izbiri opreme za obdelavo zelenih površin običajno ne gledajo na kakovost, zmogljivost in zanesljivost, temveč se orientirajo predvsem po ceni. Vrtne kosilnice Husqvarna so seveda na voljo v najrazličnejših izvedbah, od ročnih in samohodnih do prej omenjenih traktorskih, ki se lahko prav tako uporabljajo v domačem okolju. Nenazadnje pa so na voljo tudi robotske kosilnice, ki so kot nalašč za tiste, ki raje poležavajo na soncu, kot da bi se posvečali košnji zelenice. Izbira je tako pestra, da bo nedvomno vsak našel pravo rešitev zase.