splošno

Drsna notranja vrata

Drsna notranja vrata nam omogoča optimalen izkoristek bivalnega prostora. Do nedavno so rešitve drsnih vrat veljave za nefunkcionalne in neprivlačne, a so s tehničnimi napredki te težave enostavno in popolnoma izginile.

Poznamo dve vrsti drsnih vrat, ena so drsna vrata v steno ali pred steno.

Naša drsna vrata so možna v dveh izvedbah, in sicer: drsna vrata v steno ali pred steno.

Drsna notranja vrata s osnovnim okvirjem in njihov opis. Okvir kvalitetnih notranjih vrat je vgrajen v steno in nam omogoča ogromen prihranek prostora. Okvir kakovostnih notranjih vrat je vgrajen v steno, in ravno zato maksimalno prihranimo prostora. Narejen je iz pocinkane pločevine. Na njo je pritrjena mreža za boljše oprijemanje ometa. V steno lahko odpiramo tiho, varno in precizno vratno krilo

Drsna notranja vrata in njihova cena se močno gibljejo. Njihov razpon je od okoli 450 do 750 evrov. Cena je odvisna od vrste drsnih vrat, materialov in načinov odpiranja. Višjo ceno boste odšteli za sistem odpiranja drsnih vrat v steno. Gre za zahtevnejšo vgrajevanje.

Vinilne obloge

Vinilne obloge imajo pozitivnih razlogov, da se odločimo za le to. Vinilne obloge je enostavno čiščenje in vzdrževanje. So trpežne in so dolgotrajno obstojne. Po njih je hoja neslišna in prijetna hoja. So vodoodporne in ravno zaradi tega so primerne za zunanje prostore in tudi za kopalnice. Obloge so prijazne tudi mojstrom, saj je njihovo polaganje enostavno in hitro. Lahko se polaga že tudi čez obstoječe talne obloge. Njihova značilnost je tudi, da imajo izjemno visoko trdoto, ognjevarnost, antistatičnost in kemijsko odpornost. Vinilne obloge ne bledijo in ne spreminjajo barv. Ne smemo pozabiti, da je vinilna obloga med drugimi moderna in tudi v trendu.

Vinilne talne obloge imajo veliko izbiro dekorjev in vzorcev. Od imitacije kamna, keramike, blaga in lesenih vzorcev. V različnih prostorih se uporabljajo vinil talne obloge. Vinil je topel na dotik, v primerjavi z keramiko.