Ostalo

Bio canna in Hesi navdušujeta

Pravi poznavalci rastlin ter njihovega gojenja zagotovo veste, kaj je Bio canna. Gre za izjemno hranilno sredstvo za rastline, ki se zlasti pojavlja v tekoči obliki oziroma raztopini. Uporabljamo jo predvsem v obdobju, ko rastlina intenzivno raste. Njena naloga je, da stimulira razvoj korenine in poskrbi za močno rast poganjkov. Vse skupaj pa zagotavlja, da tudi rastlina, ki je najhitrejša pri rasti, začne optimalno cveteti.

Bio canna in njena uporaba

Rastlino je seveda potrebno pravilno oskrbovati. Četudi imamo idealno sredstvo za to, je potrebno zelo natančno prebrati navodila. Če jih ne bomo upoštevali, se lahko hitro zgodi, da bomo dosegli popolnoma nasproten učinek. Bio canna se v obdobju rasti lahko uporablja enkrat do trikrat na teden. To velja, če so tla že sama po sebi rodovitna. Če pa imamo tla, ki so izrabljena, pa tovrstno sredstvo lahko uporabljamo kar vsak dan.

Gnojila Hesi navdušujejo nas in naše rastline

Izjemno kvalitetna gnojila, ki jih lahko ponudimo našim rastlinam, so vsekakor gnojila priznane znamke Hesi. Med njimi je izjemno priljubljeno gnojilo Hesi Bloom Complex, ki se uporablja kot gnojilo za cvetenje. Uporablja se seveda za gnojenje v zemlji. Njegova naloga je, da zagotavlja bujno cvetenje in posledično tudi zdrave rastline. Seveda pa moramo biti pozorni na to, kako se tovrstno gnojilo pravilno uporablja, da bomo lahko dosegli želeni učinek. Takim sredstvom so vedno dodana izredno natančna ter jasna navodila. Če se bomo lotili prekomernega gnojenja, pa bomo svojim rastlinam izjemno škodovali. Ravno zato previdnost ni nikoli odveč. Navodila je bolje dvakrat prebrati kot pa nikoli.