splošno

Bela notranja vrata se zlijejo s steno

Skoraj da vsaka oseba si želi, da bi prostori, ki jih imajo v domu izgledali kar se da veliki in prostorni, vendar je edini način da to naredimo po tem, ko so stene že postavljene to, da se igramo s tem, kako lahko na obliko prostora vpliva optika.

Bela notranja vrata, ki se zlijejo z belo okoliško steno so idealen primer tega. Če ni na steni ničesar, kar bi zmotilo linijo našega pogleda smo dosegli ravno to, kar si želimo, optično smo povečali prostor in iz točke kjer opazujemo steno postavili nekoliko nazaj in jo razširili, pa se ni prav nič spremenilo, samo vrata so bela. Ta trik ni omejen samo na bela notranja vrata, vendar je to eden izmed tistih kosov notranje opreme, kjer lahko to konsistentno vzdržujemo tako da poskrbimo, da se vsa vrata ujemajo s steno, pa naj bo to bela ali fluorescenčno rumena, popolnoma vseeno je. Tukaj se gre vse le za optične trike in konsistenco.

Poskrbite za kakovost in namestite oljen parket

Razlog, zakaj toliko ljudem parket začne propadati in kazati znake staranja precej pred koncem svojega navideznega roka uporabe je to, da se ljudje preprosto ne odločajo za olje parket. Kar razlikuje oljen parket od ostalih je to, da ima na sebi še eno dodatno plast, ki ga ščiti pred okolico in skrbi, da se nanj ne naveže umazanija ali vlaga, ki posledično privlači dodatno umazanijo n povzroča gnitje lesa oziroma to, da počrni. Oljen parket je veliko bolj odporen in bo potreboval dalj časa do naslednjega brušenja in oljenja kot parket, ki je bil samo lakiran ali pa laminat, kjer so za dobro cene mnoge podrobnosti nekoliko zgrešene. Če se odločite za oljen parket boste lahko prepričani, da boste dobili najboljšo kvaliteto kar jo lahko za vaš denar.