splošno

Vrtne kosilnice lahko delujejo na elektriko

Vrtne kosilnice so različnih vrst. Če ne potrebujemo močne ter izredno zmogljive vrtne kosilnice, lahko kupimo električno, ki je precej šibkejša od motornih. Njena glavna prednost je gotovo njen ekološki način delovanja. Ker deluje na elektriko ne povzroča tako velikega onesnaževanja, kot ga zaznamo pri motorni vrtni kosilnici. Poleg tega pa je izjemno tiha in tako med delom ne motu sosedov. Električno vrtno kosilnico si omislijo vsi, ki imajo ob hiši ali stanovanjskem bloku manjši zeleni predel, ki ga morajo občasno pokositi.

Vrtne kosilnice, ki delujejo na elektriko imajo dolg kabel, ki ga priključimo na električno vtičnico in tako brez težav kosimo. Res pa je, da je ne moremo porabljati povsod jer si želimo, saj potrebujemo elektriko. Poleg tega pa potrebujemo tudi izredno dolg podaljšek, s kateri lahko dostopamo do oddaljenih mest.

Vrtne kosilnice, ki so bolj priljubljene od električnih so motorne, ker so bolj praktične ter zmogljivejše. Uporabili jih bomo lahko povsod in jih enostavno peljali tudi na odročne travnike, saj ji med vožnjo lahko pospravimo v prtljažnik.

Rezervni deli za traktor, ki se nam je pokvaril

Rezervni deli za traktor so nujno potrebni ob vsaki najmanjši okvari našega domačega traktorja. Slovenci imamo radi zemljo ter delo na njej. Vsakdo, ki ima manjši kos obdelovalne površine, bo poskrbel, da bo imel domačo zelenjavo ter veliko zdrave prehrane na svojem krožniku. Za obdelovanje zemlje potrebujemo dobre delovne pripomočke. Ko pomislimo na obvezen kmetijski pripomoček, je traktor je zagotovo na prvem mestu.

Rezervni deli za traktor nam pridejo prav, ko se hočemo izogniti nakupu novega traktorja in zato raje popravimo naš stari traktor. Traktor nam seveda pride prav pri različnih delih. Z njim lahko pripeljemo drva iz gozda. Nanj priključimo vsestransko uporabno prikolico s katero bomo prepeljali pridelek iz njive ali pa potrgano grozdje po trgatvi in ravno zato je traktor tako nepogrešljiv.