Trgovine

Tudi pri barskih stolih je udobje nadvse pomembno

Pri stolih, ki se kupujejo masovno, je običajno veliko poudarka na ceni, nekoliko manj pa na kvaliteti. Takšni stoli se namreč večinoma uporabljajo le občasno, na njih na primer sedijo gostje v baru, ki stola načeloma ne uporabljajo več kot eno uro. Udobje tako morda ne pride do izraza, bi si mislili, a v resnici je še kako pomembno, da se tudi v takšnih okoliščinah uporabljajo ergonomski stoli.

Barski stoli so narejeni za točno določen namen, zato ni težko odkriti tistih lastnosti, ki so še posebej zaželene pri tovrstnih stolih. Ugotovimo, da udobje ne bi smelo biti na dnu seznama, temveč pri vrhu prioritet. Goste v lokalu bodo ergonomski stoli zadržali dlje kot trdi leseni stoli ali druge alternative. S stolom, ki zagotavlja udobno sedenje, lahko v lokalu pričaramo poseben ambient, v katerem bo prijetno preživljati svoj čas, posledično pa lahko pričakujemo tudi boljše poslovne rezultate, saj v gostinstvu veliko šteje celotna izkušnja, ne le kvaliteta postrežbe.

Izbira barskih stolov je na srečo zelo široka. Takšna tudi mora biti, saj potrebuje vsak lokal stole v določenem stilu, da se lepo skladajo s celotnim ambientom. Hkrati pa se v ponudbi najdejo ergonomski stoli, ki odlično služijo svojemu prvotnemu namenu, pri tem pa zagotavljajo tudi udobje in pravilno držo. Gostje lokala bodo to znali ceniti, zato bodo ostali dlje in se bodo radi vračali.

Ergonomija je seveda ena izmed ključnih karakteristik praktično vsakega stola. Še bolj pride do izraza pri stolih, na katerih sedimo dlje časa, vsekakor pa je nikoli ne smemo zapostavljati