Trgovine

Recept za domačo čokolado brez mleka v prahu

Čokolada je živilo, ki ga ima zagotovo rad skoraj vsak. Problem pa nastane, če ugotovimo, da nam mlečni izdelki škodujejo oziroma se ob uživanju le teh ne počutimo dobro. Večina čokolad je seveda mlečnih, seveda pa obstajajo tudi temne čokolade, katere lahko seveda tudi v tem primeru uživate. Domača čokolada pa je vsekakor izziv, katerega sem se lotila nekaj dni nazaj in moram reči, da je vse skupaj potekalo uspešno. Sama sem v tem izzivu upoštevala to, da moja domača čokolada ne sme imeti mleka, kar pomeni, da jo moram izdelati po receptu, kjer domača čokolada nima mleka v prahu.

Najprej sem na spletu preverila recept za domačo čokolado brez mleka v prahu in naletela na nekaj različnih receptov. Izbrala sem si recept, ki mi je najbolj ustrezal, potem pa sem premislila o tem, kje bom kupila primerne sestavine. Ob nakupu sestavin, s pomočjo katerih sem lahko sledila receptu za domačo čokolado brez mleka v prahu, sem obiskala spletno trgovino, kjer tudi običajno kupujem čokolade. Govorim o spletni trgovini mojacokolada.si, ki je vsekakor odlična rešitev za vse tiste, ki obožujete čokolado, saj je nabor čokoladnih artiklov v tej trgovini zares pester in širok.

Kmalu sem po receptu izdelala domačo čokolado brez mleka v prahu in nad rezultatom sem bila navdušena. Zagotovo se bom recepta lotila še kdaj in v svojo čokolado brez mleka vnesla še kakšne dodatke, kot so kokos, oreščki, goji jagode ali podobno. Poiščite tudi vi svoj recept in si izdelajte okusno čokolado.