splošno

Popravilo stekla na telefonu

Zaslon mobilnega telefona je ena izmed najbolj ranljivih komponent. Ne nujno zato, kjer ne bi bil izdelan iz kakovostnih materialov in dodatno zaščiten z vrhnjim steklom, temveč predvsem zato, ker zaseda veliko površino in zahteva enostaven dostop, če ga želimo uporabljati. To pomeni, da preprosto ne omogoča dodatne zaščite in je izpostavljen raznim vplivom, predvsem je prepuščen na milost in nemilost vplivom ob kakšnih padcih in udarcih. Prav tako se ob redni uporabi in prenašanju po žepih izkaže, da so za zaslon lahko usodni že ključi, kovanci in drugi drobni predmeti, ki puščajo praske in odrgnine. Te sicer ne ovirajo funkcionalnosti, pokvarijo pa izgled in izkušnjo pri uporabi. V takšnih primerih bo potrebno popravilo stekla na telefonu, iskati bo treba torej ustrezen servis.

Najbolje bo za popravilo stekla na telefonu prositi lokalnega serviserja, ki je pooblaščen za naprave naše znamke. Tako je recimo najboljša izbira Huawei servis Ljubljana za lastnike telefonov te znamke. Lahko smo prepričani, da bo za telefone te znamke prav Huawei servis Ljubljana ponudil najboljše rešitve pri servisiranju. To velja še posebej za popravila in menjave stekel, saj v tem primeru potrebujemo kakovostne nadomestne dele. Huawei servis Ljubljana ima na zalogi originalne dele z zagotovljeno kakovostjo, te pa dopolnjuje z ustreznimi servisnimi storitvami, ki sledijo istemu standardu. Končni rezultat je zanesljivo popravilo stekla na telefonu in odlična izkušnja pri poslovanju s temi strokovnjaki.

V nekaterih primerih imamo z zaslonom druge težave. Sodobni telefoni imajo na sprednji strani več plasti, ni nujno, da gre prav za zaslon. Prav tako ni nujno, da gre za zaščitno plast na površju. Hitro lahko pride do drugih poškodb, ki jih bo morda težje rešiti. Popravilo običajno pomeni kar menjavo stekla oziroma zaslona, a to v vseh primerih ni možno. Pri servisu se bo treba pozanimati, kakšne so možnosti.