Trgovine

Ponudba acai jagod in ašvagande v prahu

Acai jagode gotovo že poznate, saj so že nekaj časa zelo popularno super živilo, ki ga je poizkusilo že ogromno ljudi. Acai jagode lahko zaužijete v različnih oblikah, med drugim si lahko privoščite tudi acai jagode v prahu. In kaj so prednosti zauživanja tega izdelka? Acai jagode v prahu imajo sicer prijeten nevtralen okus in so bogat vir vlaknin. Same acai jagode so namreč bogate s kalijem, bakrom, magnezijem in različnimi vitamini, z vlakninami, omega 3 maščobnimi kislinami ter fitosteroli. Tako boste z uživanjem acai jagod v prahu deležni antioksidativnega delovanja, višjega nivoja energije, okrepljenega in bolj čistega ožilja, zniževanja holesterola, čiščenja telesa, izboljšanja spanca in še bi lahko naštevali.

Kaj pa je ašvaganda? Ašvaganda je eno izmed najbolj pomembni zelišč v ayurvedi. Ašvaganda v prahu vsebuje ogromno medicinskih spojin, med drugim vitanolide, alkaloide, holin, aminokisline in maščobne kisline. Ašvagando v prahu sicer odlikuje njen sproščujoč učinek na živčni sistem, poleg tega pa lahko med pozitivne učinke ašvagande v prahu štejemo tudi uporabo kot afrodiziak, ščitenje pred stresom in anksioznostjo, pomoč pri utrujenosti oziroma nespečnosti.

V kolikor bi tudi vi poskusili katero izmed obeh omenjenih super živil, vam priporočam, da si pogledate ponudbo acai jagod in ašvagande v prahu na spletni trgovini Bizdravo.  Brskanje po omenjeni spletni trgovini je povsem enostavno, cene pa so ugodne. Zagotovo ne boste obžalovali, če si tudi vi privoščite katero izmed ponujenih super živil in si vsaj nekoliko izboljšate kvaliteto svojega življenja in življenja vaših bližnjih.