Trgovine

Otrok si zasluži čudovito sobo

Otroška soba je vsakemu otroku svet v malem. Od oblike in vsebine sobe je odvisno, kakšen bo ta prvi novi svet. Otroške sobe so lahko barvite in razgibane tako, da kar same kažejo na ustvarjalnost, izraznost in navdih.

Poleg čistoče, svetlobe, primernega udobja in dobro razporejenega pohištva, tudi otroku primerna estetika prostora, nosi velik pomen.

Če so otroške sobe izdelane z ljubeznijo in estetskim pridihom, je bivanje v njih prijetnejše. Lepi in čisti prostori otroku dajejo občutek varnosti in zadovoljstva, kar ugodno vpliva na njegov razvoj. Če so otroške sobe namenjene več otrokom, je oprema po meri najlažja rešitev za opremo prostora. Poleg pogradov in stopničk, ki vodijo do postelje, so postelje lahko povezani z mostovi in pregrajene z omarami tako, da se lahko ustvari pravi mali grad ali pa mesto v malem.

Otroške sobe so od nekdaj najintimnejši prostor otrok in, lahko bi rekli, odsev sebe – intimnih delčkov otrokove duše. Naj bo njegov prvi dom lep in prijeten.

Za mladinske sobe akcija prinaša odlične ponudbe

Za mladinske sobe akcija pomeni priložnost, da se mladim omogoči nov bivalni prostor in sveže okolje po ugodni ceni. Mladinska soba, narejena po lastnem okusu, je lahko lepo rojstnodnevno ali novoletno darilo.

Obdobje akcijskih cen za mladinske sobe je pred vrati.

Dostopnejše cene in ugodnejše ponudbe pohištva veljajo za mladinske sobe. Za mladinske sobe akcija traja do spremembe programa, vsekakor pa je priložnost, ki jo velja izkoristiti.

Akcija mladinskih sob pomeni hitrejšo in lažjo dostopnost do novih prostorov, ki si jo mladostnik morda že dolgo želi – izkoristite ugodne akcijske ponudbe!