Storitve

Masaže v Mariboru za sproščanje, zdravljenje ali užitek

Masaže v Mariboru so odgovor na vsakodnevne napetosti in stres, gibalne težave ali pa ideja za darilo in lep zaključek dneva.

Refleksna masaža stopal je lahko darilo za vse, ki jim dobro počutje in zdravje ni tuje. Zaradi blagodejnih učinkov, ki jih ima na telo refleksna masaža stopal, se telo počuti bistveno bolje. Razlog za dobro počutje so sproščenost, umirjenost in boljša prekrvavljenost telesa, ki avtomatično dviguje budnost in dobro razpoloženje. Pri menstrualnih bolečinah in glavobolu pa je telesu prijaznejše zdravilo kot protibolečinska tableta. Blagodejno vpliva tudi na prebavne težave, ki so prav tako večkrat posledica nemira.

Povabilo k druženju drage osebe na masaže v Mariboru je čas preživet na prijeten način v družbi strokovnjakov, ki z občutkom in konstantno telesno komunikacijo odgovarja potrebam telesa.

Refleksna masaža stopal za boljši spanec

Spanje je velikokrat moteno zaradi skrbi ali idej s katerimi ležemo v posteljo. Te naš um odvračajo od miru in s tem globokega počitka ali pa spanec celo prekinejo. Kratka masaža stopal pred spanjem ali pa temeljitejša refleksna maža stopal pomaga umiriti misli in celotno telo, kar se nedvomno odrazi na spancu. Če se refleksna masaža stopal izvaja v rednih intervalih, to stimulira pretok energije, kar posledično vodi do zdravja in sproščenosti. Ker je spanec bistvenega pomena za vitalnost in dolgoživost ter seveda produktivnost in občutek sreče, je dajanje pozornosti kakovosti spanca nadvse pomembno. Masaže v Mariboru z refleksno masažo stopal in drugimi vrstami masaže nudijo prijeme, ki blagodejno vplivajo na telo in duha.