Ostalo

Kompatibilni tonerji se nahajajo tudi na spletnih policah

Na trgu lahko izbiramo med najrazličnejšimi vrstami tonerjev in kartuš. Nekateri od njih so označeni kot originalni, spet drugi kot kompatibilni in tretji od njih kot obnovljeni. Vsaka vrsta ima svoje prednosti, med njimi pa se vsekakor znajdejo tudi slabosti. V nadaljevanju v ospredje postavljamo predvsem kompatibilne tonerje.

Kompatibilni tonerji so proizvedeni s strani tretjih podjetij. Narejeni so iz novih ali pa iz recikliranih materialov. Zanje velja, da so včasih tudi nekoliko manj kakovostni. Njihova značilnost je tudi ta, da vsebujejo povsem novo črnilo. Narejeni pa so tako, da lahko ustrezajo prav vsakemu modelu tiskalnika, torej prav tako kot pa originalni tonerji. Za njih ponavadi velja dvoletna garancija.

Kompatibilni tonerji in njihove največje prednosti

Za večino takih tonerjev velja omeniti, da stanejo približno 50 % manj, kot pa stanejo njihove originalne različice. To je kar nekaj denarja, kajneda? Tudi narejeni so tako, da zagotavljajo zadostno kakovost za 97 % uporabnikov. Ob njihovem nakupu pri preverjenem trgovcu imamo tudi primerno dolgo garancijo in podporo. Nekateri od njih pa so, kot že povedano, izdelani iz recikliranih materialov. To jih označuje, da so tudi izjemno prijazni do narave in okolja, posledično pa tudi do svojih uporabnikov.

Kartuše Canon so dobra izbira

Na trgu je izjemno priljubljena blagovna znamka Canon. Kljub temu da se na njem nahaja že veliko let, ji je vedno uspelo ohraniti, da so njeni izdelki na vrhunskem nivoju. Tudi zato ljudje radi posegajo po njej, ne glede na to, ali kupujejo računalnik, tiskalnik ali pa morda samo kartuše Canon.

Kartuše Canon se splača kupiti predvsem takrat, kadar pri tiskanju uporabljamo tudi tiskalnik iste blagovne znamke. Poleg tega pa se jih splača kupiti ter uporabljati tudi zato, ker so izjemno kakovostne in hkrati tudi poceni. Tovrstna kombinacija uporabniku omogoča dober in učinkovit nakup.