Storitve

Kdo bo v Posočju najbolj užival

Rafting na Soči je primeren za udeležence nad 4 let, ne glede na izkušnje z raftingom. Pogosti obiskovalci so družine in posamezniki z izkušnjami in brez njih, saj te niso potrebne zaradi spremstva vodičev, ki skrbijo za pot in varnost. K opremi spada tudi plavalni jopič in čelada tako, da je spust po reki povsem varna dogodivščina.

Rafting na Soči je primeren za vsako priložnost – lahko je podarjeno za rojstni dan, obletnico ali novo leto, kot oblika teambuildinga ali pa družinski izlet.

Rafting na Soči velja za najbolj priljubljeno aktivnost obiskovalcev turistične destinacije Bovec. Od udeležencev ne zahteva nobenega posebnega predznanja, zahteva le ljubezen do igre, sprostitve in narave. Gre za mokro doživetje, ki nikogar ne pelje žejnega čez vodo.

Rezervacija doživetja rafting na Soči je dobra izbira za vse, ki so željni zabave.

Še več zabave prinaša skok s padalom

Na srečo je za skok s padalom cena dosegljiva tudi mladim, ki si želijo tovrstne izkušnje in ni spremenljiva glede na čas oziroma sezono letenja. Cena je odvisna od dolžine letenja in statusa posameznika. Informacije o popustih za študente in dijake, večje skupine in družine so dostopne na spletni strani, prav tako kot je navedena za skok s padalom cena glede na trajanje.

Cena za skok s padalom je odvisna od planirane dolžine poleta. Cenovno dostopen skok s padalom je rekreacija in izletništvo za vse generacije, ki si ne želijo preživljati razkošnih počitnic. Skok s padalom zagotavlja adrenalin, užitek in novo izkušnjo po dostopni ceni.