splošno

Iveco daily rezervni deli so rezultat raziskovanja

Iveco je priznana mednarodna znamka različnih avtobusov in minibusov. Zato imamo tudi pri nas pooblaščenega zastopnika za to znamko vozil, ki vam poleg prodaje in kvalitetnega servisa, nudi tudi prodajo rezervnih delov. Iveco daily rezervni deli so tako namenjeni izključno vozilom znamke vozil Iveco in so rezultat raziskovanj in testiranj skozi celotno fazo proizvodnje.

Dejstvo je, da izključno originalni deli lahko zagotavljajo enako delovanje in učinek kot so ga imeli deli pri prvi vgradnji v vozilo. Pri tem pa ni pomembna zgolj kvaliteta, ampak tudi varnost. Le ta je zagotovo na prvem mestu. Glede na to, da gre za vozila, ki prevažajo veliko število ljudi, so zahteve po varnosti toliko večje. Iveco daily rezervni deli tako zagotavljajo brezhibno delovanje vseh vozil Iveco, ki se vozijo po naših cestah. Široka servisna mreža zagotavlja tudi izjemno kratek reakcijski čas za dobavo rezervnih delov, kar pomeni, da je oskrba zelo hitra.

Iveco bus je zanesljiva znamka avtobusov

Iveco bus je italijanski proizvajalec avtobusov z dolgoletno tradicijo in inovativnimi pogledi v prihodnost. Če se vozite po naših cestah, boste opazili, da so avtobusi Iveco med najbolje prodajnimi vozili za prevoz potnikov. To omogoča njihova široka ponudba, v kateri se nahajajo turistični, primestni in mestni avtobusi. Poseben segment predstavljajo električni avtobusi manjši avtobusi za prevoze potnikov, kot so na primer minibusi ali pa midibusi.

Iveco bus v sebi združuje tradicijo in inovativnost. Velik korak naprej je bil narejen na področju varovanja okolja, kjer so ti avtobusi danes vodilni. Najbolj napredna tehnologija omogoča izjemno velike prihranke energije, velik korak naprej pa je bil narejen tudi pri izdelavi električnih modelov avtobusov. Udobje na eni strani ter zanesljivost na drugi, sta zagotovilo za varno, udobno in brezhibno vožnjo z nizkimi obratovalnimi stroški. Iveco bus vam tako nudi dolgo brezhibno delovanje brez večjih težav.