Ostalo

Implantati ali zobni vsadki so odlična rešitev za vaše manjkajoče zobe 

Verjetno se boste strinjali z nami, če vam rečemo, da je nekaj zelo zoprnega, če iznenada izgubimo kak zob ali celo več zob naenkrat. Morda se vam je to že pripetilo in s te s tem neljubim dogodkom imeli nemalo težav. Kljub temu pa vam sodobna tehnologija ponuja številne zelo hitre in hkrati tudi učinkovite rešitve, ki so dovolj ugodne za prav vsakega od vas. 

Lahko rečemo, da so implantati dobra asociacija na izgubo zob. Gre za prav posebne zobne vsadke, ki so narejeni iz vrhunskih materialov, ki se v ustih zlepa ne poškodujejo in niti ne občutimo, da imamo v njih kak tujek, tako kot se nam to pogosto dogaja, ko nam zobozdravniki v usta vstavijo kako nadomestilo za kak del zoba. 

Implantati so ob izgubi zob več kot odlična rešitev za nadomeščanje zobne korenine. Ena od zagotovo največjih prednosti pa je ta, da pri posegu ni potrebna operacija. Je pa res, da je pred posegom potrebno preveriti, ali smo sploh pravi kandidati za implantate. 

Invisalign vas bo povsem prevzel 

Če si zase želite uporabljati najbolj kakovosten aparat za zobe, potem se osredotočite na invisalign. V tem trenutku ta vrsta zobnega aparata zagotovo predstavlja najboljšo rešitev. Ponaša se s številnimi prednostmi, med katerimi je zelo velika in pomembna tudi ta, da se ga v naših ustih skoraj ne opazi. Ravno zato ga nekateri poimenujejo tudi kot nevidni aparat. 

Invisalign si pobliže lahko ogledate tudi preko spleta. Najlaže ga boste našli na spletnih straneh podjetij, ki vam ponujajo vrhunske storitve, ki se navezujejo na vaše zobe. Na izbrani strani ponudnika si boste lahko prebrali prav vse prednosti tega čudežnega aparata, obenem pa boste seznanjeni tudi s ceno. Če boste naleteli na pravega ponudnika, si boste invisalign lahko omogočili po posebnih akcijskih cenah.