Trgovine

Imenitni Fordovi avtomobili

Če vas zanima, kako izgleda sanjski avtomobil vsakega sodobnega voznika, si oglejte bogato ponudbo avtomobilov znamke Ford. Posebej izstopata modela Ford C-MAX in Ford Kuga. Oba sta namreč opremljena z vrsto sodobnih tehnoloških rešitev, predvsem pa zasnovana tako, da ustrezata potrebam sodobnega voznika, predvsem tistih, ki si želijo vsestranskega družinskega avtomobila.

Ford C-MAX

Ford C-MAX je petsedežni petvratni družinski avto, ki poskrbi za vsako podrobnost, ki igra veliko vlogo na dolgih družinskih vožnjah. Že na prvi pogled prepriča eleganten dizajn, ki priča o sinergiji estetike in funkcionalnosti – piko na i postavlja prozorno strešno okno, ki zagotavlja, da tudi na dolgih potovanjih ne bo dolgčas. Notranjost avtomobila je kakopak še bolj impresivna. Prostora je dovolj za pet sedežev, kamor se lahko posede celotna družina. Če to ni dovolj, je na izbiro tudi različica Grand C-MAX, ki nudi dovolj prostora za sedem potnikov.

Ford Kuga

Drzno oblikovan športni terenec atraktivnega videza je v notranjosti poln tehnoloških rešitev, ki skorajda omogočajo vožnjo v spanju. Velik barvni zaslon na dotik je dandanes že bolj kot ne zahtevana oprema v avtomobilu, medtem ko se Ford Kuga poleg tega pohvali še z glasovnim upravljanjem, ki omogoča prostoročni nadzor nad sistemi v avtomobilu. Prostoren in zmogljiv avtomobil bo kos vsem potem, posebej pa se izkaže na daljših izletih, kjer prideta do izraza udobje v potniški kabini in zanesljivost pod pokrovom motorja. Ford Kuga pokrije širok spekter potreb sodobnih voznikov, zato ni čudno, da na cestah srečujemo vedno več vozil s to oznako.