Trgovine

Družinski Ford

Pri izbiri družinskega avtomobila se je morda smiselno omejiti na znamke, ki so znane po zanesljivosti in varnosti. Med temi vsekakor prednjači Ford, ki ne sklepa kompromisov na teh področjih. V ponudbi znamke Ford bomo tako brez težav našli idealen družinski avto, ne glede na to, ali gre za majhno mlado družino, ali pa morda že za številčnejšo zasedbo.

V družinski vlogi se zelo dobro obnesejo različni Fordovi avtomobili, tudi tisti, ki niso namenjeni izključno takšni rabi. Dober primer je Ford Focus, ki je vsestranski avtomobil za osebno rabo. Gre za univerzalno vozilo, ki se zelo dobro znajde v praktično vsaki vlogi – tudi za družinsko rabo. Ford Focus je namreč dovolj prostoren, da lahko udobno prevaža pet ljudi, poleg tega pa je dobro opremljen z vsem, kar bo družina potrebovala na vsakdanjih poteh in občasnih daljših potovanjih. Za tiste, ki iščejo vsestranski avtomobil, ki bo primeren tudi za prevažanje družinskih članov, je Ford Focus vsekakor dobra izbira.

Ford CMAX

Če pa se želimo omejiti le na avtomobile, ki so posebej namenjeni družinski rabi, pri Fordih ne moremo mimo modela CMAX. Ford CMAX je namreč avto, ki je povsem prilagojen tovrstni uporabi. Veliko pozornosti so pri izdelavi tega modela namenili prostornosti ni udobju potniške kabine, kar pa je vsekakor le pika na i zanesljivosti in varnosti tega avtomobila. Za večje družine je Ford CMAX na voljo tudi v Grand različici s sedmimi sedeži in še več prostora. V vsakem primeru pa je avtomobil zelo dobro opremljen z raznimi bolj ali manj pomembnimi dodatki za garantirano zadovoljstvo na dolgi rok.