Trgovine

Alu embalaža v sodobni kuhinji

Alu embalaža ni kakšna posebna novost, saj se že dlje časa redno pojavlja v praktično vsaki kuhinji. Se pa vedno znova na trgu pojavljajo novi alu izdelki, ki pritegnejo pozornost različnih uporabnikov. Alu pladnji so na primer vsestransko uporabni in jih je vedno pametno imeti na zalogi, alu posodice pa morajo biti stalen spremljevalec ponudnikov catering storitev, gostincev in drugih, ki delajo s hrano. Tako se alu embalaža pogosto pojavlja v vseh mogočih okoljih, od domačih kuhinj do profesionalnih restavracij.

Vsestranski alu pladnji

Med najbolj uporabnimi alu izdelki so vsekakor pladnji, ki lahko služijo različnim namenom. Najbolj očitna je njihova funkcija pri postrežbi, kar je običajno primarna funkcija vsakega pladnja, prav tako pa se alu pladnji odlično obnesejo pri shranjevanju živil. Pogosto se uporabljajo tudi pri prodaji, saj pomagajo pri prezentaciji. Alu pladnji delijo dobre lastnosti z drugimi alu izdelki – so vsestransko funkcionalni, cenovno ugodni in praktični za uporabo. Nič čudnega torej, da najdejo svoje mesto povsod, kjer imamo opravka s hrano, običajno pa imamo takšne pladnje na zalogi tudi v domači kuhinji.

Nepogrešljive alu posodice

Alu posodice so posebej priročne za tiste, ki se zelo pogosto soočajo s serviranjem in shranjevanjem hrane. Obvezno morajo biti na zalogi v restavracijah in gostinskih lokalih, z njimi pa morajo biti založeni tudi ponudniki catering storitev. Takšne posodice so podobne pladnjem, a še bolj uporabne za shranjevanje živil. Služijo lahko tudi za dolgoročno shranjevanje nekaterih živil, čeprav so večinoma namenjene takojšnji uporabi, na primer shranjevanju ostankov obroka.